Monday, 07 December 2015Albumi 25 vite nga kremtimi i Meshs s Par, 04.11.2015


Ky asht nji album me foto te postuem ne Facebook prej Katedrales se Shkodres per perkujtimin e 25-vjetorit te asaj dite te shenjueme te meshes se pare ne kapelen e vorreve te Rrmajit te celebrueme prej Dom Simon Jubanit. Sigurisht nuk ka foto te atyne herojve qe e bane te muejtun ate ngjarje, por per kenaqesine e synit e te zemres, gjysa e fotove (te shenjueme me rreth ne foton ma poshte) i dedikohen njerezve te pushtetit. Nji album duhet me qene koniz e keshtu ska qene e muejtun me pase ndonji foto te ndonji luleje te vorri i Dom Simonit, por ka detaje shume ma te randesishme per kete jubilar pa te cilat perkujtimi sdo kishte kuptim, si jane: si e lidh kravaten kryetari i qeverise dhe fare design ka, sa diteshe e ka pase mjekrren e te tjera foto qe kane me hy ne histori.https://www.facebook.com/media/set/?set=a.910517849041381.1073741987.715432611883240&type=3